تعمیر الکتروموتور برق اصفهان، مهندسی معکوس در ساخت تجهیزات مرکز نفت امام تقی ،ساخت حوضچه تبخیری در ورسک و تغییر مسیر خط لوله انتقال نفت پایطاق- کرمانشاه از جمله اخبار شرکت خط لوله و مخابرات نفت ایران است.
تعمیر اساسی دستگاه الکتروموتور در مرکز انتقال نفت شهید بهشتی اصفهان
با تلاش متخصصان واحد برق منطقه اصفهان، یک دستگاه الکتروموتور ۱۰۵ کیلو وات تعمیر اساسی شد.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ـ منطقه اصفهان، ناصر حقیقی مهندس نگهداری و تعمیرات واحد برق منطقه در تشریح خبر فوق گفت: تعمیر اساسی یک دستگاه الکتروموتور مربوط به بوستر پمپ شماره ۲ مرکز انتقال نفت و تأسیسات شهید بهشتی اصفهان خط ۱۸ اینچ انجام شد.
وی با بیان اینکه الکتروموتورهای بوستر پمپ ها فشار ورودی پمپ های اصلی را تأمین می کنند، افزود: این تعمیرات با همکاری واحد مکانیک طی ۶۴ نفر ساعت به پایان رسیده است.
حقیقی ادامه داد: در پی این تعمیرات تعویض بلبرینگ های الکتروموتور، شست و شوی سیم پیچ و دیگر قطعات الکتروموتور، تعمیر ترمینال باکس به علت سوختگی در کارگاه برق منطقه انجام و پس از آن مجدداً دستگاه الکتروموتور در محل مورد نظر نصب و در مدار بهره برداری قرار گرفت.
ساخت روتور وقطعات یدکی پمپ۵۱۸ در منطقه شمالشرق به روش مهندس معکوسمنطقه شمالشرق به واسطه بهرهمندی از توان متخصصان داخلی موفق به ساخت روتور و قطعات یدکی پمپ ۵۱۸ مرکز انتقال نفت امام تقی به روش مهندسی معکوس شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطه شمالشرق؛ مدیر این منطقه با اعلام خبر بالا گفت: کارشناسان و متخصصان جوان واحد مکانیک ما با کمک یک شرکت ایرانی توانستند نمونه این پمپ را با حدود ۷۰درصد کاهش قیمت همانندسازی کنند.
رضا جبارزاده خاطر نشان کرد: این پمپ تستهای مختلف را با موفقیت گذرانده و در حال حاضر تحویل بهرهبرداران مرکز انتقال نفت امام تقی شده است.
وي تصریح کرد: باور جوانان متخصص، حمایت از کالای ایرانی و تلاش نیروهای متعهد این منطقه سه ضلع مثلث این موفقیت است.
جبارزاده ساخت دستگاه پروور پرتابل جهت پرووینگ سیستمهای میترینگ، تغییر کاربری و بازطراحی پروور ۱۰ اینچ و ساخت پکیج و پرتابل مسترپروور –میتر، اویل کولر توربین گازی، یاتاقانهای قسمت گرم و سرد توربین گازی، لابیرسنت سیلها، انواع مکانیک سیلها و...را از دیگر دستاوردهای متخصصان داخلی منطقه شمالشرق عنوان کرد.
رییس واحد مکانیک منطقه شمالشرق نیز در این رابطه گفت: "...خودکفایی صرفا به این معنا نیست که همه قطعات، ابزار و لوازم مورد نیاز صنعت انتقال نفت را خود تولید کنیم، بلکه باید بتوانیم با تدبیر در تولید و افزایش کیفیت، ضمن دستیابی به راهکارهای اقتصاد مقاومتی، به جایگاهی برسیم که بتوانیم علاوه بر تولید، محصولات بومی خود را در اختیار سایر صنایع کشور نیز قرار دهيم.
غلامرضا عجمی گفت: استفاده از خدمات متخصصان داخلی از افتخارات مهم شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است که خود گامی در بومی سازی مایحتاج این صنعت به شمار می رود.
ساخت حوضچه تبخیری در ورسک
رئیس تعمیرات و نگهداری ساختمان و تاسیسات منطقه شمال با تاکید بر اهمیت پیشگیری از آلودگی محیط زیست، از ساخت حوضچه تبخیری در فشارشکن ورسک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران – منطقه شمال، قاسم نصیری رئیس تعمیرات و نگهداری ساختمان و تاسیسات منطقه با اشاره به اهمیت حفاظت از محیطزیست و جلوگیری از انتشار مواد نفتی در طبیعت، از ساخت حوضچه تبخیری در فشارشکن ورسک خبر داد.
وی افزود: این تاسیسات با هدف دریافت آبهای آلوده به مواد نفتی از دستگاه ows و جداسازی مواد نفتی ساخته شده است و عملیات ساخت آن در مدت ۴ ماه با نظارت مستقیم دو نفر از کارشناسان واحد تعمیرات و نگهداری ساختمان منطقه انجام شد.
نصیری مساحت این سازه را ۱۶۰متر مربع و دارای حفاظ نردهای فلزی برای ارتقای ایمنی و پیشگیری از سقوط اجسام یا افراد به داخل سازه توصیف کرد.
تغییر مسیر ۲۰۰۰ متر از خط لوله انتقال نفت پایطاق- کرمانشاهعملیات اجرایی پروژه تغییر مسیر ۲۰۰۰ متر از خط لوله انتقال نفت خام پایطاق- کرمانشاه به اتمام رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه غرب؛ مدیر منطقه در گفتگویی اظهار داشت:اجرای این پروژه با هدف افزایش ضریب ایمنی خط و پایداری عملیات انتقال مواد نفتی انجام شد.
حقیقیان افزود: پروژه مذکور به دلیل احداث یادمان شهدای مرصاد بر روی خط لوله ۸ اینچ یاد شده و حریم آن اجرایی شد.
وی تصریح کرد: مسیر تعیین شده برای خط لوله جدید در منطقه کوهستانی و صعب العبور قرار داشت که آماده سازی و تسطیح مسیر با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات راهسازی منطقه با نظارت واحد ترابری انجام شد.
رییس مهندسی نگهداری و تعمیرات خط نیز با اعلام این مطلب که تغییر مسیر خط لوله در حد فاصل کیلومتر ۱۹۲ الی ۱۹۴ صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: این پروژه از اواخر اسفند ماه سال ۱۳۹۶ در دستور کار منطقه قرار گرفت.
بهزاد خدادوست با بیان این مطلب که پس از اطمینان از عدم وجود مواد نفتی و با اجرای عملیات برشکاری و جوشکاری و در سرویس قرار دادن مسیر خط لوله جدید، خاطر نشان کرد؛ به منظور افزایش ضریب ایمنی خط و کنترل بیشتر بر انتقال مواد نفتی، همزمان با قطع و وصل نهایی این پروژه، یک عدد شیر یک طرفه در کیلومتر ۲۱۵ و یک عدد شیر دروازه ای در کیلومتر ۱۹۹ جانمایی شد.
وي با اشاره به همکاری واحد های ترابری، HSE، مهندسی خوردگی، نگهداری تعمیرات مکانیک، بازرسی فنی، حراست و نیروهای بهره برداری در اجرای پروژه گفت: این عملیات با رعایت مسائل ایمنی و زیست محیطی در مدت سه روز به اتمام رسید.