مدیر اجرایی اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته میگوید نخستین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته با هدف تمرکز بر بازار، تولید و تبلیغات صنوف هتل، رستوران و کافه از ۱۶ تا ۱۹ مرداد سال جاری در برج میلاد تهران برگزار میشود.
به گزارش تحریرنو ؛ امین کیانی، مدیر روابط عمومی و مدیر اجرایی اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته با بیان اینکه این نمایشگاه با مشارکت فعالان صنف رستوران، هتل و کافه برگزار میشود، اظهارکرد: برگزاری نمایشگاهها در کشور تاکنون به صورت نمایشگاههای پراکنده بوده است و با این نگاه که به صورت متمرکز و با همکاری تشکلها و صنفهای متعدد اما همراستا با هم نمایشگاهی در این سطح برگزار نشده است.
وی افزود: صنایع وابسته متعددی به صنعت هتلداری، کافه و رستوران وابسته است و اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته فرصتی است تا دستاندرکاران، واردکنندگان تجهیزات و لوازم وابسته به این صنایع حضور فعالانهای برای تسهیل فعالیت این صنوف داشته باشند.
کیانی خاطرنشان کرد: دکوراسیون داخلی، مبلمان، تجهیزات آشپزخانه و رستوران و سایر کالاهایی که برای سرو انواع نوشیدنیها در کافهها مورد استفاده قرار میگیرند از جمله رشتهها و کالاهایی هستند که میتوانند کالا یا خدمات خود را در این نمایشگاه در معرض عموم علاقهمندان و فعالان این صنعت قرار دهند و دستاندرکاران این صنف با واردکنندگان و تولیدکنندگان این تجهیزات آشنا شوند.
به گفته مدیراجرایی اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه فرصتی است تا واسطهها را حذف و دستاندرکاران و فعالان این صنوف را با هم آشنا کند و صنایعی را که مرتبط با این صنوف هستند را به طور کامل شناسایی کند.
وی با اعلام این خبر که در مرداد سال جاری از اپلیکیشن جامعی که برای معرفی و آشنایی با فعالیت رستورانها، کافهها و هتلها طراحی شده است رونمایی میشود، اظهار کرد: تلاش شده است تا با استفاده از زیرساختهای مجازی مواد اولیه مورد نیاز رستورانها، هتلها و کافهها براساس اصل قیمت، کیفیت و دسترسی بهتر در اختیار فعالان قرار گیرند و محصولاتی مانند لبنیات، پروتئین ، شیرینی و سایر کالاها با استفاده از این شیوه عرضه میشود.
کیانی به مخاطبین خاص نمایشگاه نیز اشارهای کرد و افزود: در حاشیه نمایشگاه گالریها نیز حضور خواهند داشت که در سه سرفصل هنرهای تجسمی را در معرض دید عموم قرار میدهند.
وی از نهایی شدن حضور۳۰ شرکت در این نمایشگاه خبرداد و افزود: مجوزهای لازم برای برگزاری نمایشگاه از اتاق اصناف، مجموعه نمایشگاهی برج میلاد و اماکن دریافت شده است و این نمایشگاه از ۱۶ تا ۱۹ مرداد آماده بازدید علاقهمندان خواهد بود.
مدیراجرایی اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته از انجام موافقت اولیه با آژانسهای هواپیمایی خبرداد و افزود: با ۶۰ درصد از آژانسهای مهم هوایی توافقهای به دست آمده است.
حدود ۳۰ درصد مردم تهران کافهرو هستندمحمدرضا صفری، مدیر اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته نیز با اشاره به اینکه بالای ۳۰ درصد مردم تهران کافهرو هستند که میانگین سنی آنها ۱۵ تا ۳۵ سال است، گفت: از آنجایی که موضوع کافهداری و کافهرفتن با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد، برگزاری نمایشگاه هتل، رستوران کافه و صنایع وابسته میتواند نتایج موثری را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه چنین نمایشگاهی در این حوزه تاکنون به صورت کامل و جامع در کشور برگزار نشده است، گفت: پیش از این نمایشگاه تنها محدود به مسابقههای قهوه و جشنواره قهوه بود ولی امروز این نمایشگاه به صورت کامل و جامع در نظر گرفته شده است.
مدیر اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته با اشاره به اینکه موضوع کافه و کافهروی و فرهنگ کافهگردی امروزه در حال افزایش است، گفت: این نمایشگاه مخاطب خاص و عام خواهد داشت که در آن مردم عادی و کافهروها مخاطبان عام و دوستداران و فعالین فرهنگ، هنر، سینما، موسیقی، گالری، نویسندگی و نقادی مخاطبان خاص به شمار میروند.
وی اظهار کرد: حدود ۴۲۰۰ کافه و ۴۰۰۰ رستوران در تهران فعال است و بالای ۳۰ درصد مردم تهران کافهرو هستند اما امروزه به دلیل نبود فرهنگی مناسب در حوزه کافهداری در برخی از کافهها قلیان ارائه میشود که این موضوع اشتباه است و میتواند سلامت مردم را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و آسیبهای زیادی را به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: این نمایشگاه تلاش میکند تا مخاطبان را با زیانهای کشیدن قلیان آشنا کند و سلامت مردم را با اشاعه فرهنگ صحیح کافهداری مورد توجه قرار دهد.