مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ شهر تهران؛
تامین آب سالم تهران در گرو تامین بودجه راه اندازی تصفیه خانه شماره شش
ستارزاده در جلسه ای با حضور کواکبیان نماینده مردم تهران و فرهادی فرماندار تهران و در جمع مردم گفت: پروژه تصفیه خانه شماره ۶شهرداری تهران در بخش سازه بیش از ۹۰ درصد و در بخش تاسیسات ۷۰درصد پیشرفت داشته و به دلیل نبود بودجه تصفیه خانه وارد مدار بهره برداری نشده است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۵
ستارزاده در جلسه ای با حضور کواکبیان نماینده مردم تهران و فرهادی فرماندار تهران و در جمع مردم گفت: پروژه تصفیه خانه شماره ۶شهرداری تهران در بخش سازه بیش از ۹۰ درصد و در بخش تاسیسات ۷۰درصد پیشرفت داشته و به دلیل نبود بودجه تصفیه خانه وارد مدار بهره برداری نشده است.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، ستار زاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب غرب تهران گفت: متاسفانه در بحث آب و فاضلاب منطقه ۲۲، مشکلات زیادی وجود دارد که در اینجا باید به این نکته اشاره شود که در باب تامین آب منطقه، به دلیل عدم برخورداری از آب های سطحی، چاه هایی برای تامین آب منطقه در اختیار است که متاسفانه به دلیل افت سفره های زیرزمینی وضعیت چاهها هم مناسب نیستند. ذذا راه اندازی و بهره برداری سریع تصفیه خانه شماره شش شهرداری تهران به منظور تامین اب منطقه نیاز است.
وی افزود: متاسفانه به دلیل نبود آب های سطحی در منطقه ۲۱ و ۲۲، آبرسانی های خصوصی و چاه هایی انجام می شود که در اختیار داریم. با توجه به عقب افتادگی هایی که در این دو منطقه وجود دارد، پیگیری مشکلات آب و فاضلاب این دو منطقه توسط شرکت آب و فاضلاب غرب تهران انجام و تا به امروز اقداماتی صورت گرفته است.
ستارزاده اضافه کرد: تصفیه خانه شماره شش شهرداری تهران از جمله پروژه های عظیم است که در منطقه ۲۲ در حال اجرا می باشد و مدیریت آن بر عهده شرکت آب منطقه ای تهران است. خوشبختانه این پروژه در بخش سازه بیش از ۹۰ درصد و در بخش تاسیسات ۷۰درصد پیشرفت داشته است. الباقی پروژه نیز نیازمند تامین بودجه است که با وجود مشکلات و نبود بودجه های لازم طی دو سال اخیر، این امکان برای اینکه تصفیه خانه وارد مدار بهره برداری شود، نبوده است. پروژه دیگر به نام حضرت قمربنی هاشم(ع) نیز وجود دارد؛ که به تامین آب منطقه ۲۱ و ۲۲ همچنین تامین آب سالم برای شهر تهران کمک خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ شهر تهران، بیان کرد: با ساخت و سازهای بسیار زیادی که در منطقه ۲۲ در بخش مسکونی و غیرمسکونی انجام شده بالای ۳۰ هزار واحد مسکونی ساخته شده که این واحدها نیازمند تامین آب است که با همراهی و همکاری مسئولان امر و آغاز بهره برداری از این دو تصفیه خانه بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
مشکلات و دغدغه های تامین آب منطقه به دکتر نوذرپور شهردار منطقه منتقل شد. آن چیزی که واضح به نظر می رسد؛ اینکه ۱۶۰ هزار مترمکعب مخزن باید در منطقه ساخته شود. البته در این راه، در سه سال گذشته در کمیسیون های مختلف شورای شهر تهران بحث مهم تامین آب و اجرای فاضلاب منطقه به پیش بردیم و قرار بر این شد که شهرداری پروژه فاضلاب منطقه را اجرا و در قبال آن ما نیز پسماب را به طور کامل به منظور استفاده در آبیاری فضاهای سبز منطقه از جمله بوستان چیتگر و سایر بوستان های منطقه، در اختیار شهرداری قرار دهیم.
طی هفته ها و ماههای آینده، شرکت آب و فاضلاب تهران نیز با بودجه اندکی که در اختیار دارد؛ مقدمات لازم برای راه اندازی فاضلاب منطقه را اجرا می کند. ما در شرکت آب و فاضلاب شهر تهران اگر می گوییم که ۷۰ درصد فاضلاب شهر تهران را اجرا کرده ایم؛ با پولی انجام گرفته که از واگذار حق انشعابات به مردم و یا پیش فروش شده، بوده است و امیدوارم که شهرداری نیز در صدور مجوزهای لازم به شرکت آب و فاضلاب برای ساخت زیرساخت ها، اقدامات لازم را هرچه سریعتر انجام دهد.
در ادامه فرهادی فرماندار تهران، نیز در این خصوص ضمن تاکید بر پیگیری های مسولان برای رفع مشکلات موجود در منطقه، افزود: در بحث آب و فاضلاب منطقه بالای ۶۰ الی ۷۰ درصد اقدامات لازم به منظور رفع مشکلات آب و فاضلاب منطقه انجام گرفته است و ان شالله پیگیری های بعدی نیز انجام خواهد شد.
همچنین وی در خصوص تامین امنیت منطقه عنوان کرد: طی یکی دو سال آینده دو الی سه کلانتری به جهت تامین امنیت بیشتر منطقه اضافه خواهد شد و با توجه به چشم انداز منطقه و ارتقاء ظرفیت ها برای ۴۰۰ هزار نفر، تامین امنیت آن در آینده به شدت باید مورد نظر قرار گیرد.