شهردار منطقه۲۲؛
نگاه طلبکارانه نسبت به مردم را تغییر دهیم
شهردار منطقه ۲۲، رعایت قوانین و مقررات را از جمله انتظارات مردم نسبت به مدیریت شهری دانست و گفت: به هیچ وجه در دوره جدید به دنبال نادیده گرفتن قوانین و دور زدن آن نیستیم و هیچ اقدام و فعالیتی خارج از قوانین انجام نشود، هرچند که آن اقدام خارج از قانون، مصلحت و منفعت کوتاه مدت را برای جامعه به دنبال داشته باشد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۵۸
 
نگاه طلبکارانه نسبت به مردم را تغییر دهیم
 
شهردار منطقه ۲۲، رعایت قوانین و مقررات را از جمله انتظارات مردم نسبت به مدیریت شهری دانست و گفت: به هیچ وجه در دوره جدید به دنبال نادیده گرفتن قوانین و دور زدن آن نیستیم و هیچ اقدام و فعالیتی خارج از قوانین انجام نشود، هرچند که آن اقدام خارج از قانون، مصلحت و منفعت کوتاه مدت را برای جامعه به دنبال داشته باشد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، دکتر علی نوذرپور در جمع مدیران و معاونین منطقه طی سخنانی با تاکید بر تسلط، شناخت و آگاهی کامل مدیران از قوانین کشور، شهر و شورا گفت: آشنایی به مقررات به ما کمک خواهد کرد؛ تا در مسیر انجام وظایف و تحقق وعده های داده شده به مردم، دچار لغزش نشویم. عدول از قانون خلاف شرع است و این یکی از شاخص های مهمی است که بر اساس آن شاخص، همکاران رصد خواهند شد. بر خود فرض بدانیم عبارت های قانونی را درست استفاده و در مکاتباتی که در حیطه کاری خود داریم، درست به کار ببریم تا خدایی ناکرده، مورد سواستفاده افرادی که دنبال فرصت در جامعه هستند، قرارنگیریم.

شهردار منطقه ۲۲ در ادامه با بیان اینکه نگاه طلبکارانه به مردم را تغییر دهیم، اضافه کرد: یکی از مهمترین مطالبات مردم تکریم و احترام به اربابان رجوع است. در نظر داشته باشیم؛ مشروعیت خدمتمان را از شورای شهری گرفته ایم که مشروعیت خود را از مردم گرفته است. مردم به ما وکالت داده اند؛ تا در مدت۴ سال به آنها خدمت کنیم. ما رئیس، ارباب و طلبکار مردم نیستیم. آنها به ما وکالت دادند که به آنها خدمت کنیم نه اینکه با نگاه طلبکارانه با آنها رفتار کنیم.

وی بر ضرورت مشارکت فعال نیروهای انسانی شاغل در شهرداری تاکید کرد و گفت: تلاش کنیم تا در یک چارچوب دقیق و نظام نامه ای منسجم، مشارکت همکاران را امور شهری فراهم کنیم. سازمان را نه بر اساس ریاست بلکه بر اساس مشارکت اداره کنیم. باید افراد احساس کنند که در اداره این مجموعه نقش دارند و مدیران بالادستی آنها، نظراتشان را می شنوند و بر اساس نظرات آنها ، تغییرات را اعمال می کنند و امیدوارم که این مبحث در بدنه مجموعه شهرداری و منطقه ۲۲ بوجود آید.

نوذرپور افزود: مدیران شهرداری، مدیران بوروکرات نیستند که پشت میز بنشینند و از پشت میز شهر را اداره کنند. ما در شهرداری مدیران میدانی و در ارتباط با شهرهستیم که باید مستمرا با مردم در ارتباط باشیم. قاعدتا از پشت میز کارها پیش نمی رود. در پشت میز بخش قابل توجهی از واقعیت ها را نمی توان دید و اصلاح کرد. نمی توان یک به یک مسائل را دید و حل کرد.بسیاری از موضوعات حمل و نقلی منطقه، شهرسازی و خدمات شهری و اجتماعی در بازدیدهای میدانی نمود پیدا می کند ؛آنهم به صورت پیاده. با گشت زنی های روزانه در محلات می توان مسائل و مشکلات را احصا و برای حل آن اقدام کرد. برخی از ظرفیت های مقفول مانده و بسیاری از تخلفات و اشکالاتی که در شهر وجود دارد، در این دیدن ها مکشوف و برطرف خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از ظرفیت ها و منابع عمومی کشور در اختیار افرادی است که حق بقیه را پرداخت نمی کنند و باعث تضییع حق دیگران می شوند.

شهردار منطقه ۲۲، خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگری که در رویکردهای دکتر نجفی و شورای شهر جدید است؛ این است که مدیریت ما باید به گونه ای باشد که صرفا شهر را برای مردان نخواهیم. در برنامه ریزی های شهرسازی، طراحی و برنامه ریزی شهری و چه حمل و نقل شهری و چه خدمات شهری به دیگر اقشار جامعه نیز توجه شود. شهرهای ایرانی معمولا برای مردان میانسال طراحی شده و با همین نگاه طراحی و مدیریت می شود و برای خانواده ها قابلیت چندانی برای بهره برداری ندارند. در استفاده از فضای سبز، جایگاه کلیه اقشار در نظر گرفته شود.

وی بر ضرورت مناسب سازی فضاهای شهری برای خانواده ها با تاکید بر بانوان و نیز استفاده از ظرفیت ها و توانمندی بانوان کشور تاکید کرد و گفت: همه می دانند که جامعه ما یک جامعه مردسالار است و در این جامعه مرد سالار، بانوان امکان پیشرفت چندانی ندارند. باید این امکان و فرصت را برای بانوان این سرزمین ایجاد کنیم تا با داشتن لیاقت، توانمندی و شایستگی و حتی با تبعیض مثبت این امکان را برای دخالت آنها در اداره امور جامعه را فراهم نماییم.
کد مطلب: 14496