در جلسه نظارت ستادی ارزیابی نواحی سه گانه منطقه۲۱ مطرح شد؛
هدف نهایی مجموعه مدیریت شهری این منطقه "رضایتمندی شهروندان" است
دور دوم نظارت ستادی ارزیابی نواحی سه گانه منطقه۲۱ با انجام بازدید میدانی از پروژه ها، بررسی وضعیت کلی نگهداشت شهر و جلسه جمع بندی نهایی انجام شد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۲
دور دوم نظارت ستادی ارزیابی نواحی سه گانه منطقه۲۱ با انجام بازدید میدانی از پروژه ها، بررسی وضعیت کلی نگهداشت شهر و جلسه جمع بندی نهایی انجام شد.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، "دور دوم نظارت ستادی ارزیابی نواحی سه گانه ورودی غربی پایتخت" در قالب دو بازدید میدانی گروهی با محوریت مسائل شهرسازی و موارد نگهداشت شهر و همچنین جلسات ارزیابی وضعیت مالی و جمع بندی نهایی برگزار شد.
سید مصطفی موسوی مدیر کل امور مناطق شهرداری تهران طی این جلسه با بیان اینکه هر منطقه و ناحیه نسبت به خودش و در شرایط زمانی قبلی (بازه زمانی ۶ماهه و یکساله) مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: هدف نهایی از انجام دوره های اول و دوم نظارت ستادی مناطق، تنها بهبود عملکرد کلی و افزایش سطح رضایتمندی عمومی شهروندان است.
وی در ادامه افزود: انجام و بهره برداری از پروژه های مشارکتی منطقه۲۱ در قالب ایفای مسئولیت های اجتماعی CSR؛ علاوه بر استفاده مطلوب از ظرفیت صنایع و کارخانجات موجود در محدوده این منطقه، می تواند الگویی نوین در راستای کاهش هزینه ها برای سایر مناطق شهر تهران نیز باشد.
بنا بر این گزارش و طی این نشست جمع بندی؛ آمار دور قبلی نظارت ستادی و ۳۵مصوبه آن نیز که تمامی به انجام رسیده مطرح شد، همچنین از روند پیشرفت عالی مخازن بتنی با هدف مدیریت منابع آب جهت آبیاری فضای سبز، مدیریت صحیح پسماند و دفع بهداشتی و اصولی زباله، ارتقای محسوس وضعیت نگهداشت شهر و انجام چشمگیر و بهره برداری از پروژه های مشارکتی عام المنفعه مانند بوستان های جنگلی التیام و خوارزمی و میزبان تقدیر شد.
در ادامه این جلسه رحمانی شهردار منطقه۲۱ نیز گفت: این منطقه از نظر وسعت چهارمین رتبه را در بین مناطق ۲۲گانه دارد و با توجه به حجم بالای تردد در محورهای بزرگراهی آن که طولی معادل ۳۸کیلومتر را داراست وظیفه مرمت و نگهداشت این معابر عبوری را بیش از پیش مهم می سازد.
وی همچنین یادآور شد: بدون مشارکت فعال شهروندان هیچ کاری محقق نخواهد شد، همچنین با وجود استقرار صنایع در محدوده شهری منطقه۲۱ از این ظرفیت در قالب انجام پروژه های مشارکتی با هدف ایجاد و تقویت حس تعلق مکانی بهره بردیم تا در سایه این مشارکت دوجانبه بتوان تدبیری برای انجام پروژه های شهری با حداقل بودجه و بیشتر با جنبه نظارتی اندیشید.
شهردار منطقه۲۱ در پایان تاکید کرد: دو موضوع اصلی فاضلاب و خطوط حمل ونقل عمومی (مترو،LRTو BRT) جزء موارد درخواستی اصلی شهروندان ساکن در این منطقه از شهر تهران است که امیدوارم با تلاش جمعی، برنامه ریزی دقیق و زمان بندی شده و در سایه انجام پروژه های مشارکتی محقق شود؛ که صدالبته، هدف نهایی مجموعه مدیریت شهری منطقه۲۱ کسب رضایتمندی هرچه بیشتر شهروندان است.
لازم به ذکر است؛ در پایان جلسه نظارت ستادی ارزیابی نواحی سه گانه منطقه۲۱، هر یک از معاونین و شهرداران نواحی این منطقه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در حوزه های تخصصی کاری خویش پرداختند.