دکتر عبدالرضا عزیزی؛
داستان غمانگیز اعتیاد با كمک مردم کاهش می يابد
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: داستان غمانگیز اعتیاد به موادمخدر موضوعی است که همه مردم جامعه باید دست به دست هم دهند تا این معضل کاهش يابد.
تاریخ انتشار : شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۶
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: داستان غمانگیز اعتیاد به موادمخدر موضوعی است که همه مردم جامعه باید دست به دست هم دهند تا این معضل کاهش يابد.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ،دکتر عبدالرضا عزیزی افزود: با توجه به اينكه ايران در مسیر ترانزیت موادمخدر قرار دارد، خطرات و آسيبهاي زيادي را متحمل ميشود، كشور ما بیش از سه هزار شهید و بیش از این تعداد در راه مبارزه با مواد مخدر جانباز داده است که نشان میدهد در این زمینه فداکاری بسياري داشته است.
وی افزود: استکبار جهانی كه از طریق جنگ و ترور نتوانسته به کشور ما ورود پيدا كند،امروزه از طریق آلوده کردن جوانان به موادمخدر سعي دارد نظام را به نابودي بكشاند، در واقع همه چیز دست به دست هم داده تا موقعیت ژئوپولیتیک کشور ما به خطر بیفتد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بيان داشت: دولت به تنهایی نمیتواند در مبارزه با مواد مخدر وارد عمل شود، چرا كه اعتبار و بودجه تخصيص يافته به اين حوزه کم است و بودجهي ۱۵۰ ميليارد توماني در مقابل مافیای مواد مخدر که بالای ۱۶۰۰ میلیارد دلار گردش مالی سالانه دارد بسیار ناچیز است.
عزيزی ادامه داد: به نظر ميرسد در عصر امروز بهترین کار ممکن، استفاده از مردم در امر مبارزه با مواد مخدر است؛ تجربه نيز ثابت کرده هر جا از مردم کمک گرفته شده مثل جنگ و مبارزه با تروریسم موفق شدهايم؛ اعتیاد یک چالش بزرگ اجتماعی است پس باید همگی دست به دست هم دهیم و به هم نوعان خود کمک کنیم؛ لذا بهترین کار ممكن تلاش براي تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است که طي چند سال اخير بسیار خوب و موفق عمل كرده است و امیدواریم این رويكرد همچنان با جدیت پیگیری شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس ادامه داد: هزینه پیشگیری یک سوم درمان است و با توجه به اینکه درمان معتادان برای کشور هزینهبر است بنابراین بهتر است به مقوله پیشگیری توجه بیشتری شود و سیاستهای مناسبی در این مورد اعمال شود.
عزيزي درباره لزوم اطلاعرسانیها و آموزش در راه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد گفت: رسانه ملي نيز آنطور که باید و شاید در اين حوزه عمل نکرده است مردم اگر از مضرات و اثرات مواد مخدر آگاهی کافی و جامع داشته باشند هرگز سمت آن نخواهند رفت، لذا رسانه ملی به عنوان یکی از مهمترین سازمانها که فراگیری آن زیاد است در این آگاهيبخشی میتواند سهم زیادی داشته باشد، همچنين وزارتخانههاي بهداشت و آموزش و پرورش و حوزه علمیه ميبایست در پیشگیری از اعتیاد دست به دست هم داده و به جامعه آگاهی دهند تا شاهد افزايش آسیبهای اجتماعی در جامعه نباشيم.