معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اعلام کرد:
شمسه جریانی اجتماعی و تربیت‌محور است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم امرودی گفت: امسال ۸۸هزار نفر با تکمیل اطلاعات در بانک شمسه مجازی ثبت‌نام كرده‌اند که قریب به ۶۰هزار نفر از شرکت‌کنندگان تهرانی در ۱۲رشته در فضای رقابتی شرکت و از برنامه‌های آموزشی و ترویجی شمسه بهره‌مند شدند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۲۹
 
شمسه جریانی اجتماعی و تربیت‌محور است
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم امرودی گفت: امسال ۸۸هزار نفر با تکمیل اطلاعات در بانک شمسه مجازی ثبت‌نام کرده‌اند که قریب به ۶۰هزار نفر از شرکت‌کنندگان تهرانی در ۱۲رشته در فضای رقابتی شرکت و از برنامه‌های آموزشی و ترویجی شمسه بهره‌مند شدند.

به گزارش تحریرنو به‌نقل از روابط‌عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم امرودی با اشاره به چهارمین دوره‌ی جشنواره‌ی آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه گفت: آیین اختتامیه‌ی جشنواره‌ی شمسه برای چهارمین سال پیاپی در ۱۲ عنوان جشنواره‌ی قرآن در زندگی، نهج البلاغه و زندگی، دعا و نیایش، فیلم، تئاتر، نقاشی و تندیس، گرافیک و تصویرسازی، خوش‌نویسی، سرود و موسیقی، کاریکاتور، شعر و ادب و عکس چهارشنبه‌ی هفته‌ی جاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این‌که شمسه برداشتی عینی برگرفته از نشان شهرداری تهران است افزود: طرح شمسه نه فقط یک حرکت اداری و سازمانی بلکه یک پروژه‌ی توان‌مندسازی شهری و ملی است که مشارکت مسئولانه‌ی شهروندان‌، کارشناسان و پ‍ژوهش‌گران فرهنگی و هنری را به‌دنبال داشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امرودی اعلام کرد: امسال ۸۸هزار شهروند با تکمیل اطلاعات در بانک شمسه مجازی ثبت‌نام کرده‌اند که قریب به ۶۰هزار نفر آنان تهرانی در ۱۲ رشته‌ی مجموعه جشنواره‌های شمسه در فضای رقابتی شرکت و از برنامه‌های آموزشی و ترویجی شمسه بهره‌مند شدند.

وی افزود: هم‌چنین ۷۲۰ منتخب منطقه‌ای در سطح مناطق ۲۲گانه‌ی پایتخت و ۴۰۰ منتخب شهری در مجموعه‌ جشنواره‌های شمسه داشتیم و با توجه به رویکرد، از بین ۳۵۴ محله تهران ۱۳۰ محله برتر که بیش‌ترین فعالیت را در جذب مخاطبین داشته‌اند معرفی خواهند شد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، ایجاد حس تعلق در شهروندان نسبت به محل زندگی‌شان و فعال‌سازی فرهنگی شهروندان به‌منظور توان‌مندسازی و ارتقای وضعیت معنوی و فرهنگی محله را از مهم‌ترین اهداف دوره‌ی جشنواره‌ی آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه برشمرد.

وی اظهار داشت: جشنواره‌ی شمسه با بهره‌گیری از آموزه‌های ناب قرآن، نهج‌البلاغه و فعالیت‌های هنری و هم‌چنین اراده‌ی جدی دست‌اندرکاران آن نقش مهمی را در ایجاد پویایی و تحول در نسل جوان جامعه و شهروندان ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امرودی افزود: جشنواره‌ی شمسه امسال با ساختار مدیریت شهری در سطح نواحی متمرکز شده و بر اساس محورهای سه‌گانه‌ی هویت، سبک زندگی و مدیریت تغییرات فرهنگی و اهداف کلان ۱۸گانه‌ی شهرداری تهران با شعار "توان‌مند‌سازی کانون‌های محلی" تلاش دارد تا در حوزه‌ی فرهنگی بتواند ادبیات مشترکی جهت انتقال صحیح مفاهیم جشنواره با بهره‌گیری از ظرفیت محوری و توانایی‌های شهروندان ایجاد نماید.

وی با اشاره به این‌که شمسه جریانی اجتماعی و تربیت محور است‌، افزود: با قالب‌های گوناگون آموزشی، ترویجی و رقابتی خود، توامان در خدمت تعالی فرهنگی شهروندان و ارتقای توان مدیریت شهری است از آن‌جایی‌که فعالیت‌های فرهنگی همواره با اخلاقیات و روح جامعه مرتبط است، باید به‌صورت زیربنایی و مستمر انجام شود که خوش‌بختانه جشنواره‌ی شمسه با تداوم و استمرار آن می‌تواند اهداف عالی انقلاب اسلامی را پیاده سازد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با بیان این‌که شمسه تجربه‌ای نوین ازجشنواره‌های شهری برای شهروندان تهرانی در ۳۵۴ محله‌ی تهران است، ادامه داد: شمسه جشنواره‌ای همگانی است که به‌واسطه‌ی سرمایه‌ی اجتماعی نهفته در محله‌های شهر معنا می‌شود وشاخص‌های هویتی محله و بارهای معنوی فرهنگی اقتصادی تاریخی جغرافیایی وهویت شهر را نمایان‌تر می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین امرودی خاطرنشان کرد: شمسه منطبق با سند راه‌بردی شهر تهران و مبتنی بر اهداف ۱۸‌گانه‌ی شهرداری تهران بخشی از فعالیت‌های گسترده‌ی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران محسوب می‌شود اما در بدنه‌ی اجرایی ساختار و سازوکاری مردمی و فراگیر دارد.

اختتامیه‌ی چهارمین مجموعه‌ی جشنواره‌‌های شمسه و آغاز شمسه‌ی پنجم هم‌راه با تقدیر از برگزیدگان روز چهارم آذرماه در تالار ایوان شمس برگزار می شود.
کد مطلب: 3389